Invent

Interim Recruitment


Scorpio Recruitment - Ellen van Vught

U heeft moeilijkheden met het vinden van de juiste kandidaat, een tijdelijke piek in uw wervingsproces? Of heeft u vanwege een langdurig zieke een professionele maar tijdelijke recruiter nodig? Dan bent u bij Scorpio Recruitment aan het juiste adres voor uw interim recruitment behoeftes.

 

Scorpio Recruitment is in 2003 opgericht door Ellen van Vught en richt zich op professionele ondersteuning van organisaties op het gebied van interim recruitment en bepaalde HRM vraagstukken.

 

Wij kunnen uw gehele wervingsproces tijdelijk uit handen nemen maar werken wel onder uw eigen naam. Hierdoor handhaven wij uw bedrijfsnaam in de arbeidsmarkt, blijft uw wervingsproces continue doorgaan en bent u verzekerd van deskundig advies. Tevens kunnen wij u assisteren bij vraagstukken op het gebied van HRM zoals een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

 

Tot de referenties van Scorpio Recruitment behoren onder meer Rijkswaterstaat, Tennet, ING, Kone, Nationale Nederlanden, Menzis, GVB en de Erasmus Universiteit.

 

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij u op het gebied van interim recruitment en/of HRM van dienst kunnen zijn.

 

Bedrijfsgegevens

Scorpio Recruitment
Van Heutszstraat 78
2593 PL Den Haag

Tel. +31 (0)6 46 06 42 32
Stuur email

KvK: 24350900
Privacy & Disclaimer

Volg Scorpio Recruitment

Scroll to top